Kā sasiet Lakatu ? vol.2

Kā sasiet Lakatu ? vol.2

Daudz un dažādi veidi kā vēl radoši izmantot lakatu - Jūs būsiet pārsteigti par dažām neredzētām idejām! Nebaidieteies ekspermentēt..

p.s pieredze liecina, ka paši labākie lakati dažādu variāciju sasiešanai ir mūsu lielie 130x130 cm zīda lakati, bieži sakam klientiem, ka lielu lakatu vienm;er varēs sasiet mazāku bet mazu izstiept - nekādi ! :)

 

Šis lakata sasiešanas veids derēs dāmām kurām patīk nēsāt kakla laktus- mazliet neparastāks mezgls ieviesīs variācijas garderobē! Šim mezglam ļoti piemēroti ir mūsu 90x90 cm lielie zīda lakati.

Turbāns - vasaras galvas segas aktualitāte nr. 1! Lai sasietu turbānu vislabāk noderēs 130x130 cm lielie zīda lakati! (attēlā dāma, šķiet izmanto 90x90 cm lakatu)

Tops no lielā zīda lakata- komplektā ar salikto lakatu gredzenu - šis derēs karstās vasaras dienās vai ceļojumos ! Lai sasietu topu derēs tikai lielie lakati 130x130cm!

Tops no diviem lakatiem + josta !

Galvas sega elegantā franču stilā ! Labi izskatīsies pie klasiska stila - šim sasiešanas veidam vislabāk derēs vidējie lakati 90x90cm izmērā.

 

Matu lenta - viena no 2022. gada modes tendencēm - lai sasietu šādu matu lentu - derēs gan mazie zīda kakla lakati 53x53cm, gan vidējie lakati 90x90cm.

Vēl viena variācija par tēmu turbāns - matu lenta vasarai!

Tops no lakata- lai iegūtu šādu  izskatu un būtu droša, ka tas nenoslīdēs- vislabāk laktu. sasiet pa virsu krūšturim bez plecu lencītēm ar silikona maliņu. Ja vēlies iegūt šādu izskatu izvēlies vidējo vai lielo lakatu (90x90 vai 130 x130 cm )

 

Ja vēlies eksotisku izskatu - izmēģini šo matu lentu- turbānu! Lai sasietu šādu vislabāk iesakam izmantot kādu. no viskozes šallēm!

Uzreiz divi aktuāli laktu siešanas veidi - ar mazāku lakatu iegūsi šogad aktuālo 80- to gadu meitenes izskatu, savukārt ar lielāku lakatu mazliet nepieradinātu čigānu. meitenes imidžu, pēdējo ļoti sakaisti vari papildināt ar cepuri! Apsakti pēdējos pievienotos attēlus - mazais lakats un vidējais lakats kopā ar cepuri!

 

Noslēgumā dažas idejas, kā lakatu pārvērst par tērpa detaļu.

Lai Tev radošas stila pārvērtības ☀️

×