7 iemesli kapēc šalle vai lakats ir lieliska dāvana !

7 iemesli kapēc šalle vai lakats ir lieliska dāvana !

7 iemesli kāpēc šalle ir lieliska dāvana ! 
🎁Šalles ir praktiskas, tādos klimatiskajos apstākļos, kādi ir mums pat cilvēks kurš neinteresējas par modi ziemā valkā šalles!
🎁Nav nepieciešams zināt specifiku izmēru. Lai arī šaļlu un lakatu izmēri atšķiras un tiem ir atšķirīgi pielietojumi, tomēr iegādājoties šalli tam nav būtiska nozīme
🎁Šalli vai laktu var droši dāvināt arī cilvēkam par kuru neko daudz nezinam. Šalle ir vienkāršs produkts, kuru var dāvināt attāliem paziņām vai radiniekiem, vienīgā nianse būtu vēlams. noskaidrot krāsu, kura patīk adresātam.
🎁Dāvinot šalli mēs izrādam rūpes un mīlestību...Jo kurš gan neatceras ikonisko Emīla nedarbu citātu " Glavanais lai kājas būtu siltas" (šajā gadījumā, gan jāpārfrāzē - kakls )
🎁Šalli ir iespējams pieskaņot dažādiem budžetiem, veikalu piedāvājumā iespējams atrast kvalitatīvas un skaistas šalles vai lakatus pat zem 20 eur.
🎁Nav izteikti dzimuma un vecuma ierobežojumi, bieži vien vīriešu kolekcijas šalles lieliski izskatās dāmām pie klasiskiem mēteļiem, savukārt mazie zīda kakla lakatiņi - vīriešiem žaketes vai uzvalka krūšu kabatā.
🎁 Ar šalli un lakatu ir iespējams variēt vairāk, kā ar jebkuru citu aksesuāru, to var sasiet dažādos veidos, šāda dāvana ir piemērota arī radošām personībām, kuras mīl ekspermentēt ar savu stilu.
Lai Jums gaiši svētki un daudz prieka, gan dāvanu saņēmējiem, gan dāvinātājiem ❤️
×