Kurš zīda veids ir labāk piemērots Tev? Zīda satīns vs saržs.

Kurš zīda veids ir labāk piemērots Tev? Zīda satīns vs saržs.

Zīda šalles ir mūžīgs aksesuārs, kas var piešķirt eleganci un izsmalcinātību jebkuram apģērbam.

Ienirstot zīda lakatu pasaulē, Jūs varat saskarties ar diviem izplatītiem zīda audumu veidiem: zīda sarža pinumu un zīda satīnu. Abi ir augstas kvalitātes audumi ar savām unikālajām priekšrocībām. Šajā rakstā mēs izpētīsim atšķirības starp zīda sarža un zīda satīna šallēm.

Zīda sarža pinums ir izturīgs audums, kam raksturīgs diagonāls pinuma raksts. Austums rada smalku tekstūru un matētu apdari, kas padara to par perfektu izvēli šallei, kas paredzēta ikdienas valkāšanai.

Zīda sarža sarža šalles ir daudzpusīgas, un tās var valkāt dažādos veidos, tostarp pārvelkot uz pleciem, sasietas ap kaklu vai aptītas ap galvu kā lakatu. Sarža auduma tekstūra palīdz noturēt šalli vietā, atvieglojot tā valkāšanu un veidošanu, īpaši ja vēlaties siet turbānus vai valkāt šalli ap pleciem. Turklāt zīda sarža pinums ir izturīgs audums, kas labi panes burzīšanos, padarot to par labu izvēli šallei, kas tiks valkāta bieži- ikdienā.

 Zīda satīns ir viegls audums, kam raksturīga gluda un spīdīga virsma. Audumam ir grezns spīdums un zīdaina tekstūra, kas padara to par elegantu izvēli šallei, kas paredzēta īpašiem gadījumiem. Satīna šallēm ir gluda virsma, kas labi pārklājas un rada "plūstoša ūdens", efektu, kas ir lieliski piemērots vakara valkāšanai. Spīdīgā satīna virsma jebkuram tērpam piešķir šarms un padara to par pievilcīgu aksesuāru. Tomēr satīns ir smalks audums, kam nepieciešama īpaša kopšana, piemēram, mazgāšana ar rokām vai ķīmiskā tīrīšana.

Noslēgumā jāsaka, ka gan zīda sarža pinums, gan zīda satīns ir kvalitatīvi audumi, kas ir labi piemēroti lakatu izgatavošanai. Zīda sarža pinums ir izturīgs, daudzpusīgs un piemērots ikdienas valkāšanai, savukārt zīda satīns ir viegls, grezns un lieliski piemērots īpašiem gadījumiem.

Izvēle starp abiem ir atkarīga no vēlamā šalles izskata un sajūtas un gadījuma, kādā tā tiks valkāta un Jūsu ikdienas paradumiem. Neatkarīgi no tā, kāda veida zīda šalli izvēlaties, tas noteikti piešķirs jūsu tērpam elegances un izsmalcinātības pieskārienu.


×